Om oss

AnnBritt (1)

AnnBritt  Johansson Hademo

Jag, AnnBritt, jobbar heltid som certifierat medium sen 2007, men har varit aktiv sen1999.

Jag är utbildad av flera kända spiritualistiska medium både i Sverige och England, bl.a. på Arthur Findlay college.

Jag driver Kraftens Källa i Borås som är en Spirituell oas där jag bla jobbar med enskilda sittningar såsom medial rådgivning, healing och coachingsamtal.

Jag håller kurser i personlig utveckling, meditation, healing och mediumskap.

Jag är själv väldigt intresserad av att fortsätta utveckla mig och har precis gått klart en 1 årig utbildning i kvantmedicin (basmedicin med kvantfysik).

Just nu håller jag på att utbilda mig till kraniosakral terapeut. Det ska bli riktigt spännande!

För mig är det viktigt att utgå från hjärtat i min kommunikation både med människor och i min kontakt med den Osynliga världen.

Den känsla som jag upplever ihop med en andlig kontakt, där jag får vara kanalen som lämnar ett budskap från en vän eller anhörig från andra sidan, den känslan är enorm och svår att förklara.

När sådan information kommer fram till min sitter som träffar denna rakt i hjärtat, när tårarna rullar ner för kinden av både glädje och kärlek, då finns inte längre några tvivel.

För mig finns det ingen tvekan om att livet fortsätter efter den fysiska kroppens död, ej heller någon tvekan om att våra nära och kära vill ha kontakt med oss och förmedla tankar och hjälp som kan vara till nytta för oss i vårt dagliga liv, bara vi vågar ta emot….

Namnlös design (6)

Gunita Gustavson

Jag har sen barnsben haft en fot i den andliga världen och den andra i den fysiska.

Jag har utvecklats genom min starka kontakt med den osynliga världen och genom mina otaliga spirituella upplevelser genom åren.

Idag jobbar jag både med klärvoajans (klarseende), clairaudience (klart hörande) och clairsentience (klart kännande) och har gjort aktivt sen 1995.

Jag har drivit ett spa i 18 år, men nu har jag lagt det åt sidan, för att fullt ut gå in för att skapa spirituella utbildningar främst för webben. 

Köpte min aurakamera från Usa 1997, sen dess har jag kuskat land och rike runt med den under massor av år och har läst flera tusen människor genom åren. 

Har även filmats för direktsänd TV i Norge flera gånger, då gäller det att ha nerverna i schack och lita på sina andliga guider och inte minst ha en ren kanal. 

Man behöver absolut inte ha en kamera för att se auran, men för många människor är det verktyget, som fått dem från att tvivla till att tro, att det verkligen finns något som är svårt att vetenskapligt förklara.

Lika lite som man behöver tarotkort för att spå, om man bara är en ren kanal.  

Det samiska blodet rinner i mina ådror och min mammas morfar hade gåvan att stämma (stoppa) blod. Min morfar botade djur och människor med "hokus pokus" så nog har arvet vandrat vidare genom leden alltid. 

Förutom allt det spirituella som jag lever med hela tiden, så älskar jag att måla. 

Men det jag brinner allra mest för är att lära människor att utveckla sina inre gåvor och hitta sin inre potential.

För genom att höja vår frekvens och öka vår medvetenhet och använda vår känslighet på rätt sätt, så kan vi bidra till att det blir ett Paradis på Jorden.